TOP
Image Alt

TALLER DE BOTANICA EN GRUPO: CRECIMIENTO Y SENCILLEZ

TALLER DE BOTANICA EN GRUPO: CRECIMIENTO Y SENCILLEZ

Ha estat un viatge molt enriquidor, cultura i natura unides en un pack sorprenent!!

Com a mi m’agrada molt la natura i treballo amb cultura, ambdues coses han estat fenomenals. La manera de conèixer un país no és solament veient el que posseeix, sinó que et parlin de la seva riquesa i te la facis teva.

No em puc considerar una especialista, però gràcies a aquest taller rebut, el coneixement d’arbres, flors i espècies ha millorat considerablement. L’interès que ja hi tenia ha crescut i el fet de conèixer nova natura que, de ben segur, no trobaré mai al meu país, m’omple força.

Sobre la cultura, com cada país, té la seva. A mi també sempre m’ha apassionat la basant religiosa, ja que considero que és la base cultural d’un país. Veure temples -pagodes en aquest cas-, figures religioses -Budes-, i saber la seva història enriqueix els coneixements d’un continent res semblant al meu.

La única pega que trobo és que no cuidin als seus millors i fidels amics, els gossos… segur que hi ha un percentatge -petit- que són atesos, però la majoria estan abandonats a la seva sort i deixats de la ma de Buda (en aquest cas) i crec que és necessari una responsabilitat cap a ells.

Penso que grups com el nostre, d’un màxim de 10 persones, fa que hi hagi menys dispersió, més a la una per part de la majoria i més facilitat pels organitzadors.

També considero que el tema de les propines podria estar inclòs dins dels preus dels menús pel que fa als restaurants (en alguns ja ho estava).

Sincerament, no veig quasi res a millorar ja que el trobo molt complet i treballat.

Creixement i senzillesa.

Rosa María. 

Cómo valoran nuestros servicios

Gestión / Comunicación: 0
Hoteles: 0
Visitas / Actividades: 0
Guía: 0
Transporte / Chofer: 0

Empieza a disfrutar de tu viaje hoy: apúntate a la newsletter y conocerás historias, experiencias y recorridos singulares por Sri Lanka.